Bröllopsfoto och film

Det bästa är om vi träffas dagen innan för lite provfotografering så att vi lär känna varandra. Det gör att ni kan påverka hur ni vill ha fotona/filmen och det går snabbare och smidigare på själva bröllopet.

 

För filmning av vigseln och för stillbildsfoto använder jag professionell Canon fullformat systemkamera (5DmkII) med kompletterande ljudinspelning som ger väldigt bra bildkvalitet även i svagt ljus under vigseln.

 

Ni får alltid en hemsida med utvalda foton som gör det enkelt att dela med sig, se exempel nedan. Halva nöjet är ju faktiskt att kunna dela med sig till  vänner.

 

Lotta och Mikael, St Nicholas kapell, Knäbäckhusen

 

Tack snälla Tord för alla underbara foton!!!! Och så fint skrivit! Vi rekommenderar dig som bröllopsfotograf!

 

Magdalena & Greger i Ravlunda kyrka, Kivik Österlen

 

"Tack för alla fina bilder. Vi är supernöjda. Lycka till i framtiden och hoppas att du får många fotojobb"

Trulsa & Tony i Baskemölla, Simrishamn, Österlen

 

"Tack igen för allt fint du gjort för oss. Hemsidan ser jättefin ut och du får promota det hur länge och hur mycket du vill i dina fotosammanhang!"

Leela and Vara at Nääs Castle, Göteborg

 

"Leela and I are very happy with the photographs. We also appreciate how discrete and efficient it was done. The internet homepage looks really nice, and has been very important to us as our relatives and friends are all over the world. We highly recommend Tord!"

Musik!

Musik med instrument och sång i kyrkan bidrar till att göra vigseln till en fin upplevelse. På festen är det kul med ett levande band!

Jag har kontakter med musiker på högre nivå som tycker det är roligt att spela på bröllop, både stämningsfyllda visor till vigseln och dansmusik.

Kontakta mig för att diskutera detta.